Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kinainfo.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 478

Fra Mao til Money

"Fra Mao til Money" formidler Kinas væksteventyr, forureningsmareridt og forandringsrejse i et foredrag, der appellerer til alle sanser. Med billeder, musik, dramatik og stof til eftertanke.

Publikum bliver taget med på en hæsblæsende rejse gennem tiden - fra Mao's kommunisme og videre gennem de politiske og økonomiske reformer - der i dag har gjort Kina til verdensmester i økonomisk vækst.

Foredraget varer 2 x 45 minutter. Del I sætter fokus på politik, kultur og historie. Del II handler om det kommercielle-, det kapitalistiske- og det moderne Kina. Varighed og indhold tilpasses efter behov og målgruppe.

Foredraget tilbydes til: Virksomheder VL-grupper og Rotaryklubber Gymnasier & Handelsgymnasier. Honorar ligger imellem kr. 10.000 og 20.000 + kørsel og aftales individuelt.

Mads Holm Iversen’s foredrag ”Fra Mao til Money” var en forrygende oplevelse for alle. Det var inspirerende på historie, kultur, økonomisk og politisk udvikling. Selvom vi alle i forvejen mente at have en stor indsigt i mange områder, så blev vi overrasket over, at der var så mange facetter i foredraget, som vi klart kan bruge i vores videre færd i Kina.

Vice President René Bergerling,
Scan Global Logistics

Convinced    Thingvalla Allé 24     2300 København S     Mads Holm Iversen     Tlf.: 42 42 44 00     E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     Skype: convinced.dk