Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kinainfo.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 478

Ekspert i Kina og præsentationsteknik

Mads Holm Iversen har studeret i Shanghai, arbejdet på ambassaden i Beijing og rejst i Kina som freelance journalist. Han har haft markedsansvar for Kina i Dansk Industri og er herudover professionel foredragsholder med mere end 300 foredrag på CV’et. Foruden fokus på Kina, har Mads et stort engagement i præsentationsteknik og præsentationer.

Han har været direktionsassistent og taleskriver for adm. direktør Hans Skov Christensen, DI og Anders Eldrup, DONG Energy, kursusleder i præsentationsteknik også i Dansk Industri.

I dag driver han kommunikationsvirksomheden Convinced, hvor han holder kurser og udvikler corporate præsentationer for både nationale og internationale kunder – bl.a. Danske Bank, KMD, Udenrigsministeriet, Johnson Controls, LEGO og Dong Energy.

Jeg havde den store oplevelse at blive taget på en 'tour de force' gennem Kinas udvikling. Det var fremragende, og det gav samtidigt et indblik i Mads’ kommunikationsfirma - Convinced – og de præsentationsteknikker han selv benytter og underviser i”

Salgsdirektør Michael Møller Jensen
Ferrosan International A/S

Det var eventyret i Kina, etableringen af Kinainfo og de efterfølgende mange erfaringer fra foredragsscenen, der gav inspiration til at stille skarpt på overbevisende præsentationsteknik og i 2008 stifte Convinced, som Mads er direktør i i dag.

Convinced    Thingvalla Allé 24     2300 København S     Mads Holm Iversen     Tlf.: 42 42 44 00     E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     Skype: convinced.dk